• blz333
  • blz11
  • blz222

tentang Kami

Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd nyaetaanu perenahnain anu Nasional Téknologi luhur IindustriTamandi Luzkota hou, Propinsi Sichuan,kidul-kulon Cina, diadegkeun dina 1965 sarta baheulana kawanoh salaku Changjiang ExcavatorGawéna. It isprofésionalprodusén 40-220 tonexcavators hidrolik, 18-130 tonpanangan bahan hidrolikjeung 10-50 tons tukang ngabongkar kendaraan ...

Diajar deui
  • 1
  • produk fitur

    Tambih deui

    parabot nu diulas

    50+ taun sareng bakal kuat

    Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd.

    Bonny mangrupakeun produsén 40-125 ton excavator hidrolik badag tur super badag, 20-130 ton pawang bahan hidrolik, sarta 26-42 ton mesin ngabongkar mobil besi tua di Cina.Urang nyadiakeun excavators hidrolik pertambangan, excavators hidrolik listrik, Handler bahan listrik, mobil ngabongkar machine.Efficient, sturdy sarta gampang pikeun mulasara.Pikeun leuwih ti 55 taun, kami geus ngahasilkeun excavator pertambangan badag-tonnage, pawang bahan paling profésional, sarta mesin ngabongkar mobil besi tua.Sadaya produk bisa disadiakeun kalawan drive listrik atawa solar drive.Specialized, desain produk modular, mesin dihasilkeun nurutkeun pangabutuh customer.Urang nyobian pangalusna kami pikeun minuhan sakabeh kabutuhan Anjeun!
    diajar deui