Tentang Kami

SAMSUNG CSC

Ngeunaan BONNY

Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd. perenahna di Taman Industri High-tech Nasional di kota Luzhou, propinsi Sichuan, kidul-kulon Cina, diadegkeun dina 1965 sareng baheulana katelah Changjiang Excavator Works.Éta produsén profésional tina 40-220 ton excavator hidrolik, 18-130 ton bahan hidrolik Handler jeung 10-50 ton besi tua dismantlers (Sadaya mesin ieu bisa Powered misah ku mesin solar, éléktromotor atawa multi solar- kakuatan listrik) , tur mangrupakeun basa manufaktur profésional pikeun mesin konstruksi tengah jeung badag di Cina.

Bonny mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional;program R&D berteknologi tinggi nasional Cina (Program 863) perusahaan;hiji perusahaan industri sains jeung téhnologi jeung perusahaan manufaktur parabot utama di propinsi Sichuan, sarta geus nyetél "pusat téhnologi perusahaan propinsi" di propinsi Sichuan.

Bonny taat kana "skala badag, Spésialisasi, personalization" ngembangkeun produk;taat kana ngembangkeun inovasi drive, uphold parusahaan ku ngaronjatkeun produk ogé panalungtikan anyar jeung ngamekarkeun dina produk brand-anyar jeung téhnologi, ngaronjatkeun kaunggulan dina professionalization jeung kompetisi, pikeun ngembangkeun pasar anyar jeung luar negeri sagemblengna, tetep posisi ngarah dina badag. industri excavator hidrolik di Cina, nyieun mesin konstruksi brand well-dipikawanoh internasional.

Produk Bonny loba dipaké pikeun exploiting di sagala rupa tambang patali non-ferrous, bahan wangunan, fosfat jeung batubara.Sareng ogé dianggo dina pangwangunan karéta api, jalan raya, konservasi cai, PLTA sareng infrastruktur kota.Éta ogé bisa dipaké pikeun mindahkeun bahan dina sagala jinis pabrik baja, palabuhan sarta bendungan, loading na unloading yard sarta yard kargo wates.Bonny masih nyerep téknologi canggih di dunya, digabungkeun jeung tungtutan konsumén ti domestik jeung mancanagara, terus Tujuan pikeun perbaikan teknis na ningkatkeun produk runtuyan, ayeuna panganyarna - 8 produk runtuyan geus pinuh dikirimkeun ka pasar Cina sarta diékspor ka leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon.

Dina Juni 1977, Bonny ngembangkeun excavator hidrolik 40-ton anyar di Cina dumasar kana bubuka excavator R961 ti parusahaan Liebherr Jerman.Dina 1985, Bonny ngawanohkeun téhnologi lengkep (Tahu Kumaha + Nyaho Naha) tilu 60-90 ton excavators hidrolik (R962, R972, R982) jeung sababaraha parabot husus pikeun manufaktur ti parusahaan liebherr Jerman, sarta dimimitian sajarah ngembangkeun hidrolik badag. excavators di Cina.Taun 1998, Bonny suksés ngembangkeun panangan bahan hidrolik crawler munggaran di Cina WY160A anu nyababkeun révolusi énggal dina industri penanganan bahan di Cina.Salila ngembangkeun pausahaan, excavator hidrolik munggaran Cina urang, excavator hidraulik tonnage pangbadagna Cina urang, excavator hidrolik listrik-Powered munggaran Cina sarta Handler bahan hidrolik munggaran Cina urang sadayana lahir di Bonny.

Timeline pangwangunan
  • Dina 1965

    Diadegkeun dina 1965, baheulana nami perusahaan nyaéta Changjiang Excavator Works.1965 ~ 1981: Produk utama: excavator mékanis sareng crane crawler

  • Dina 1979

    Dimimitian ku ngembangkeun sarta manufaktur tina excavator hidrolik munggaran (40t) di Cina, lajeng meunang tawaran ti Yanshi Railway Intl.Tendering kalapa.

  • Taun 1985

    bubuka téhnik LIEBHERR R962, R972 jeung R982 (Tahu Kumaha + Nyaho Naha) ( Validitas 8 taun).

  • Taun 1990

    Bonny parantos ngadamel excavator listrik hidrolik munggaran WDY452 (45t) di Cina.

  • Taun 1998

    Bonny hasil panalungtikan sarta ngahasilkeun munggaran 40 ton Mapay bahan hidrolik Handler nu mingpin revolusi dina nanganan industri di Cina.

  • Dina 2003

    Parantosan prosés privatisasi, ganti nami perusahaan janten "Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd."

  • Dina 2013

    Bonny nalungtik tur ngahasilkeun CJ300-7 dismantler mimiti scraped-kandaraan Cina lajeng dipaké dina pasaran.

  • Dina 2015

    Bonny integrally dipindahkeun ka situs pabrik anyar lokasina di zone high-tech tingkat kaayaan.

  • 2013-2018

    8-seri excavator, pawang bahan jeung scraped-kandaraan dismantlers ieu researched sarta dimekarkeun junun, lajeng dikirimkeun ka pasar pikeun operasi.