CED1000-8

  • Electric Hydraulic Excavator CED1000-8

    Excavator hidrolik listrik CED1000-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.