CED1260-8

  • Electric Hydraulic Excavator CED1260-8

    Excavator hidrolik listrik CED1260-8

    Kahiji, excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    Kadua, éta dilengkepan komponén hidrolik merek anu kasohor di dunya.
    Katilu, excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.