CED2200-7

  • Electric Hydraulic Excavator CED2200-7

    Excavator hidrolik listrik CED2200-7

    H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta reliable.H-tipe undercarriage kalawan téhnologi disassembled luyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, kareta api jeung angkutan laut.