CED460-8

  • Electric Hydraulic Excavator CED460-8

    Excavator hidrolik listrik CED460-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. eta geus dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.H-tipe undercarriage jeung téhnologi disassembled saluyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, karéta jeung angkutan laut.