CED490-8

  • Dual Power Hydraulic Excavator CES490-8

    Dual Power Hydraulic Excavator CES490-8

    1. mesin bisa dilengkepan duanana mesin solar & motor listrik, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.Nalika mesin mindahkeun antara situs operasi anu béda atanapi gagalna listrik, mesin solar bakal tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun gerakan anu gampang, sareng nalika operasi, motor listrik tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun émisi enol, bising rendah, operasi sareng biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.

  • Electric Hydraulic Excavator CED490-8

    Excavator hidrolik listrik CED490-8

    H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.H-tipe undercarriage jeung téhnologi disassembled saluyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, karéta jeung angkutan laut.