Hidrolik Vehicle Dismantler

  • Hydraulic Vehicle Dismantlers

    Dismantlers Kandaraan hidrolik

    Dua solusi kakuatan anjeun tiasa milih: mesin solar sareng motor listrik

    Tilu jinis beurat anjeun tiasa milih: 26T, 32T, 42T

    Jadi aya 6 mesin sadia: CJ260-8, CJ320-8, CJ420-8;

    CJD260-8, CJD320-8, CJD420-8