Kustomisasi

  • Grabbing Pile Machine

    Grabbing Tihang Mesin

    Mesin Grabing Pile dipaké pikeun ngarebut jeung nempatkeun tumpukan semén.Item Unit Data Mesin beurat backhoe t 48 Mesin raray-sekop beurat t 50 Backhoe kapasitas LIPI m3 1,6-2,5 raray-sekop kapasitas LIPI m3 2,0-2,5 dipeunteun kakuatan / speed kW / rpm 250/1485 tegangan V 6000 Max aliran L / mnt 2 ×416 Max tekanan operasi MPa 31.3/34.3 Sapédah waktu operasi s 16 Laju ayun rpm 7.9 Laju perjalanan km/jam 3.62 Max gaya tarik KN 354 Kamampuhan kelas% 35°...
  • Lengthen Boom Machine

    Manjangkeun Mesin Boom

    urang bisa ngarancang jeung ngahasilkeun produk ngaropéa dina dasar unik situs gawé klien.Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan, mangga langsung ngahubungi Departemen Perdagangan Luar Negeri Bonny Trade.

  • Electric Shear

    Geser listrik

    Item Unit Data Beurat mesin (Backhoe) t 48 Beurat mesin (Raray-sekop) t 50 Ember kapasitas (Backhoe) m3 1.6-2.5 Ember kapasitas (Raray-sekop) m3 2.0-2.5 Dipeunteun kakuatan / speed kW / rpm 250/1485 tegangan V 6000 Max.ngalir L / mnt 2× 416 Max.tekanan operasi MPa 31,3 / 34,3 Ngabuburit waktu operasi s 16 speed ayun rpm 7,9 Travel speed km / h 3,62 Max.narik gaya KN 354 Kelas kamampuhan% 35 ° (70%) Data gawe Backhoe raray-sekop Max.ngagali...
  • Marine Dredging Excavator

    Kelautan Dredging Excavator

    Bonny tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun produk anu disesuaikan dumasar kana kaayaan kerja khusus para nasabah.Punten konsultasi ka Departemen Perdagangan Luar Negeri Bonny Trade upami anjeun peryogi.

  • Vibrating Hammer For Pile

    Ngageter Hammer Pikeun Tihang

    Bonny tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun produk anu disesuaikan dumasar kana kaayaan kerja khusus para nasabah.Punten konsultasi ka Departemen Perdagangan Luar Negeri Bonny Trade upami anjeun peryogi.

  • Customized Material Handler

    Ngaropéa Bahan Handler

    BONNY Bahan Handler bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, kaasup fungsi handap: 1. Tilu-bagian mesin panangan lawan nu meets sarat jangkungna;2. Bent panangan lawan mesin nu meets sarat tina grabbing jero;3. The lift cab atanapi heightened cab nu meets sarat tina garis operator ngeunaan tetempoan;4. Pasang sistem pelumasan terpusat otomatis, sistem ngawaskeun pidéo, sistem timbangan éléktronik, sapatu lagu karét, Rem ...