Ngaropéa Bahan Handler

  • Customized Material Handler

    Ngaropéa Bahan Handler

    BONNY Bahan Handler bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, kaasup fungsi handap: 1. Tilu-bagian mesin panangan lawan nu meets sarat jangkungna;2. Bent panangan lawan mesin nu meets sarat tina grabbing jero;3. The lift cab atanapi heightened cab nu meets sarat tina garis operator ngeunaan tetempoan;4. Pasang sistem pelumasan terpusat otomatis, sistem ngawaskeun pidéo, sistem timbangan éléktronik, sapatu lagu karét, Rem ...