Diesel hidrolik Excavator CE480-8

Katerangan pondok:

1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

1. CE480-8 mangrupakeun generasi anyar excavator solar-disetir of BONNY, ngagunakeun Cummins 298kW engine-daya tinggi, kalawan karek dirancang-kakuatan tinggi milik alat gawé, sistem kontrol kakuatan wates éléktronik jeung téhnologi excavator canggih lianna, sahingga excavator nu. leuwih kuat sarta gancang, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.
2. CE480-8 adopts kontrol kakuatan éléktronik leuwih tepat jeung kontrol logika éléktronik, sarta distributes daya diserep unggal Peta leuwih akurat, alesan jeung éféktif, ku kituna efisiensi launching produk ieu bisa maksimal tur éféktif garapan.
3. CE480-8 dilengkepan mesin solar Cummins, émisi sasuai jeung peraturan perlindungan lingkungan panganyarna, sarta eta oge bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi suluh lokal.
4. CE480-8 dilengkepan komponén hidrolik dunya-kawentar jeung bagian.Excavators pertambangan BONNY ngagunakeun plunger-tipe variabel pompa utama jeung kontrol kakuatan éléktronik, nu mibanda sababaraha fungsi kayaning kontrol kakuatan éléktronik, enol kapindahan mimiti, aliran minimum nétral jeung switching tekanan.
5. CE480-8 adopts Jepang Kawasaki sistem slewing hidrolik, kalawan mimiti slewing, marake buffering, ngamimitian jeung fungsi adjustment tekanan marake, bari satisfying slewing gancang bari mastikeun stabilitas operasi slewing, éta jaminan kuat pikeun efisiensi operasi tinggi.
6. BONNY pertambangan hidrolik excavator adopts sistem lubrication terpusat otomatis tina brand kawentar internasional, sarta adopts sistem kontrol adjustable mun otomatis lubricate mendi sakabeh mesin dina interval nu biasa na kuantitatif, ngurangan inténsitas gawé pangropéa sarta ngurangan waktu pangropéa.
7. BONNY CE480-8 alat gawé adopts hiji alat digawé karek dirancang jang meberkeun ngaoptimalkeun susunan unggal titik hinge, digabungkeun jeung silinder hidrolik pangalusna di Cina, pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi jeung reliabilitas karya.

CE480-8 nyaéta 50-ton excavator hidrolik badag tina BONNY.Éta didamel ku solar sareng didorong ku mesin.Dua alat gawe backhoe na sekop hareup téh pilihan.Ieu bisa loba dipaké dina konstruksi, pertambangan, konstruksi conservancy cai jeung transportasi.Éta efisien, merenah, gampang dioperasikeun sareng mertahankeun.

spésifikasi

Beurat mesin (Backhoe) t 48
Beurat mesin (sekop raray) t 49
Kapasitas ember (Backhoe) m3 1.0-2.5
Kapasitas ember (sekop raray) m3 2.0-3.0
kakuatan dipeunteun / speed kW/rpm 298/1800
Max.ngalir L/min 2×350
Max.tekanan operasi MPa 31.4/34.3
Ngabuburit waktu operasi s 16
Laju ngayun rpm 7.3
Laju perjalanan km/h 3.2/5.2
Max.gaya tarik KN 354
Kamampuh kelas % 70
Data Gawé Tukang tonggong Beungeut-sekop
Max.ngagali jangkauan mm 11410 8550
Max.jero ngagali mm 7070 2770
Max.jangkungna ngali mm 11530 9920
Max.jangkungna unloading mm 7110 7370
Max.kakuatan digging of Stick KN 260 269
Max.breakout gaya Ember KN 243 271

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali