Diesel hidrolik Excavator CE750-8

Katerangan pondok:

1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

22

6. Dilengkepan mesin solar Cummins, émisi sasuai jeung peraturan perlindungan lingkungan panganyarna, sarta eta oge bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi suluh lokal.

7. BONNY pertambangan excavator hidrolik adopts sistem lubrication terpusat otomatis tina brand kawentar internasional, sarta adopts sistem kontrol adjustable mun otomatis lubricate mendi sakabeh mesin dina interval nu biasa na kuantitatif, ngurangan inténsitas gawé pangropéa jeung perawatan waktos.

CE750-8 nyaéta 80-ton excavator hidrolik badag tina BONNY.Éta didamel ku solar sareng didorong ku mesin.Dua alat gawe backhoe na sekop hareup téh pilihan.Ieu bisa loba dipaké dina pertambangan, konstruksi conservancy cai.Éta épisién, gampang dioperasikeun sareng dijaga.

spésifikasi

 

Beurat mesin (Backhoe) t 73.2-75.4
Beurat mesin (sekop raray) t 77.6-79.8
Kapasitas ember (Backhoe) m3 3.0-4.5
Kapasitas ember (sekop raray) m3 3.5-5.0
kakuatan dipeunteun / speed kW/rpm 565/1800
Max.ngalir L/min 2 × 489
Max.tekanan operasi MPa 34.3
Ngabuburit waktu operasi s 22
Laju ngayun rpm 6.3
Laju perjalanan km/h 3.3/2.5
Max.gaya tarik KN 605
Kamampuh kelas % 70
Data Gawé Tukang tonggong Beungeut-sekop
Max.ngagali jangkauan mm 12036 9778
Max.jero ngagali mm 7389 3238
Max.jangkungna ngali mm 11578 11149
Max.jangkungna unloading mm 7684 8037
Max.kakuatan digging of Stick KN 334 410
Max.breakout gaya Ember KN 356 410

FAQ

1. Naon harga anjeun?
harga kami bisa rupa-rupa nurutkeun konfigurasi produk béda jeung faktor séjén.Saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal ngirim anjeun harga anu diropéa.
2.Do anjeun gaduh MOQ?
Taya, urang teu boga MOQ.Kami nyayogikeun produk sareng jasa ka sadaya palanggan di sakumna dunya.
3.Can anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?
Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat / Conformance;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.
4.What rupa métode pembayaran anjeun nampi?
Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B/L.
5.What is the average lead time?
Waktos pangiriman nyaéta 90 dinten saatos nampi deposit.Waktos pangiriman bakal dianggo saatos (1) kami nampi pamayaran anjeun pikeun pangiriman, sareng (2) kami nampi persetujuan akhir anjeun pikeun produk anjeun.Dina sagala hal, urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus, urang tiasa ngalakukeun ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali