Diesel hidrolik Bahan Handler WZY43-8C

Katerangan pondok:

1. pawang bahan Bonny urang téh parabot husus efisien keur loading na unloading, husus dirancang pikeun loading na unloading kaayaan gawé (kaasup valves utama husus, sistem hidrolik husus, jsb), teu modifikasi basajan tina excavators.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

325235

6. WZY43-8C téh cocog pikeun loading na unloading, stacking, transshipment sarta bungkusan pakarangan besi tua baja, pakarangan darmaga, pakarangan kareta api, perlakuan sampah jeung industri bahan lampu.
7. Émisi mesin solar WZY43-8C sasuai jeung peraturan lingkungan panganyarna, mesin ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi suluh lokal.WZY43-8C dilengkepan komponén hidrolik merek terkenal dunya sareng bagian-bagian.
8. WZY43-8C boga rupa-rupa fungsi pilihan, nu pinuh bisa minuhan kaperluan individu konsumén.Kaasup: elevating cab, fixed heightened cab, panjagaan video / sistem tampilan, sistem timbangan éléktronik, sistem deteksi radiasi, sistem lubrication terpusat otomatis, lagu karét, jsb.
4. Rupa-rupa pilihan alat, diantarana: cengkraman multi-huntu, cengkraman cangkang, cengkraman kai, cuk éléktromagnétik, gunting hidrolik, clamp hidrolik, jsb.
9. Kaunggulan tina alat gawé: BONNY bahan Handler urang alat gawé adopts a beam kerung jeung struktur matak-dilas, alat digawé téh kuat, sarta titik konsentrasi stress geus ngaleungitkeun;susunan silinder iteuk ganda jeung desain strengthening sahiji titik rojongan iteuk, gaya bearing leuwih saimbang, lalawanan torsion kuat tur leuwih stabil.
10. Kaunggulan tina sistem hidrolik: BONNY bahan Handler adopts sistem hidrolik tina pompa ganda na sirkuit ganda pikeun alesan ngadistribusikaeun kakawasaan sumber kakuatan, sarta ngaluyukeun kaluaran kakuatan tina sistem nurutkeun beban, sarta cooperates jeung husus. klep multi-jalan pikeun ngahontal efisiensi gawé luhur, sarta sadar hemat energi maksimum dina waktos anu sareng.

WZY43-8C nyaéta 43-ton solar-Powered bahan Handler of BONNY.BONNY bahan Handler mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot husus pikeun loading na unloading.Ieu dirancang husus pikeun loading na unloading kaayaan.Utamana ngawengku: optimasi struktural alat operasi sarta sakabeh mesin, optimasi sistem hidrolik, optimasi undercarriage jeung kasaimbangan, jsb, teu modifikasi basajan tina excavators.

spésifikasi

Barang Unit Data
beurat mesin t 43
kakuatan mesin Diesel kW 179
laju dipeunteun rpm 2000
Max.ngalir L/min 2×280
Max.tekanan operasi MPa 30
Laju ngayun rpm 8.6
Laju perjalanan km/h 3.0/4.9
Ngabuburit waktu operasi s 15-20
kantétan gawé Data
Panjang boom mm 8200
Panjang iteuk mm 6000
Kapasitas sareng cengkraman multi-tine m3 1.0 (semi-panutupan)/1.2 (tipe kabuka)
Max.nyekel jangkauan mm 15330
Max.nyekel jangkungna mm 12838
Max.nyeepkeun jerona mm 7128

FAQ

1.Kumaha ngeunaan kinerja pasar WZY43-8C?
Ayeuna, kinerja pasar pawang bahan BONNY Cina ngaleuwihan 70%, utamana dina industri besi tua.Di antara sadaya modél pawang bahan, WZY43-8C mangrupikeun pilihan anu pangheulana seueur palanggan.
2. Kumaha carana abdi kedah milih modél bahan Handler?
Aya 4 patarosan anu penting pisan anu anjeun kedah pertimbangkeun heula: Bahan naon anu bakal direbut?Naon efisiensi operasi anu diperyogikeun?Naon rentang operasi diperlukeun / jarak?Naon wates ukuran situs pikeun grabber?Saatos anjeun ngartos inpormasi, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal nyarankeun modél anu cocog pikeun anjeun.
Tangtosna, anjeun ogé tiasa milih ku terang modél anu parantos dianggo dina situs anu sami.Éta mangrupikeun metode anu saderhana.
3. Kumaha WZY43-8C bakal diangkut?
Sacara umum, urang bakal ngadopsi métode transportasi disassembly, nu leuwih kondusif pikeun angkutan wadahna.Tangtosna, upami kaayaan ngijinkeun, urang ogé tiasa nganggo sadayana transportasi mesin, anu tiasa ngirangan pamasangan.
4.Upami WZY43-8C kedah dipasang, saha anu bakal tanggung jawab?
Sateuacan pandémik COVID-19, pamasanganna sok dilakukeun ku BONNY, sareng éta gratis;ayeuna, lamun installers urang bisa ngahontal éta tempat, ieu masih kasus, tapi lamun installer teu bisa ngahontal, instalasi kudu dipigawé ku customer.BONNY bakal nyayogikeun inpormasi instalasi anu lengkep, sareng ngatur insinyur pikeun panduan online.
5.Sabaraha lami grabber tiasa dianggo?
Dina sistem kadali kualitas anu sami, umur jasa mesin mangrupikeun hasil tina inténsitas kerja, pangropéa sareng panggunaan anu leres.Panangan bahan BONNY anu masih dianggo dikirimkeun taun 2001.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali