Dual Power Hidrolik Bahan Handler WZYS43-8C

Katerangan pondok:

1. The dual kakuatan bahan Handler bisa dilengkepan duanana engine solar & motor listrik, éta babagi kaunggulan unik mesin listrik sarta genah mobile mesin solar urang.Nalika mesin mindahkeun antara situs operasi anu béda atanapi gagalna listrik, mesin solar bakal tiasa dianggo salaku unit kakuatan, sareng motor listrik bakal dianggo salaku unit kakuatan nalika operasi pikeun émisi enol, bising rendah, operasi sareng biaya pangropéa.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

325235

6. WZYS43-8C téh cocog pikeun loading na unloading, stacking, transshipment sarta bungkusan pakarangan besi tua baja, pakarangan darmaga, pakarangan kareta api, perlakuan sampah jeung industri bahan lampu.
7. WZYS43-8C ieu dilengkepan engine sarta motor listrik dina waktos anu sareng, nu bisa ngalakukeun operasi indiscriminate nalika disetir ku kakuatan solar atawa kakuatan listrik.Motor mangrupikeun merek anu terkenal di Cina, motor ogé tiasa dipilih dumasar kana syarat palanggan sareng spésifikasi kakuatan lokal.Émisi mesin sasuai jeung peraturan perlindungan lingkungan panganyarna, sarta ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi suluh lokal.WZYS43-8C ieu dilengkepan komponén hidrolik brand-renowned dunya jeung bagian.
8. WZYS43-8C boga rupa-rupa fungsi pilihan, nu pinuh bisa minuhan kaperluan individu konsumén.Kaasup: kabel reel, elevating taksi, tetep heightened taksi, panjagaan video / sistem tampilan, sistem timbangan éléktronik, sistem deteksi radiasi, sistem lubrication terpusat otomatis, lagu karét, jsb.
9. Rupa-rupa pilihan alat, diantarana: cengkraman multi-huntu, cengkraman cangkang, cengkraman kai, cuk éléktromagnétik, gunting hidrolik, clamp hidrolik, jsb.

WZYS43-8C mangrupakeun 43-ton dual-Powered bahan Handler of BONNY.BONNY bahan Handler mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot husus pikeun loading na unloading.Ieu dirancang husus
pikeun loading na unloading kaayaan.Utamana ngawengku: optimasi struktural alat operasi sarta sakabeh mesin, optimasi sistem hidrolik, optimasi undercarriage jeung kasaimbangan, jsb, teu modifikasi basajan tina excavators.

spésifikasi

Barang Unit Data
beurat mesin t 44.6
kakuatan mesin diesel / speed kW/rpm 169/1900 atawa 179/2000
kakuatan éléktromotor / speed kW/rpm 132 (380V / 50Hz) / 1485
Max.ngalir L/min 2×266 atanapi 280(Diesel)/2×208(Listrik)
Max.tekanan operasi MPa 30
Laju ngayun rpm 8.1 atanapi 8.6 (Diesel) / 6.4 (Listrik)
Laju perjalanan km/h 2.8 / 4.7 atanapi 3.0 / 4.9 (Diesel)
2.2/3.6(listrik)
Ngabuburit waktu operasi s 16~22
kantétan gawé Data
Panjang boom mm 7700
Panjang iteuk mm 6300
Kapasitas sareng Multi-tine Grab m3 1.0 (semi-panutupan)/1.2 (tipe kabuka)
Max.nyekel jangkauan mm 15088
Max.nyekel jangkungna mm 12424

FAQ

1. What is dual power?
Daya ganda hartina grabber boga dua sét sistem kakuatan, hiji sét solar jeung hiji sét listrik.
2. Naon kaunggulan / kauntungan tina dual power?
Kusabab panangan bahan kakuatan listrik diwatesan ku rentang gerak, BONNY parantos ngembangkeun modél dual-powered pikeun ngaréspon kana kabutuhan sababaraha palanggan.Nalika nganggo kakuatan solar, panangan bahan tiasa ngalih dina rupa-rupa, sareng éta ogé tiasa dianggo nalika teu aya catu daya listrik.Nalika nganggo kakuatan listrik, pawang bahan tiasa ngahontal operasi anu efisien dina sauntuyan gerakan anu tangtu, anu ogé ngajamin biaya operasi ekonomis sareng ngajagaan lingkungan.
3.With dua sét sistem kakuatan, éta leuwih mahal?
Leres, janten upami éta sanés sarat aplikasi khusus, kami henteu nyarankeun milih modél dual-power.
4.Will sistem kakuatan solar jeung sistem kakuatan listrik dianggo dina waktos anu sareng?Bakal aranjeunna konflik?
Aranjeunna teu tiasa dianggo dina waktos anu sareng, jadi Handler bahan bakal eureun nalika ngaganti sistem kakuatan, sarta dua sistem moal konflik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali