Excavator hidrolik listrik CED490-8

Katerangan pondok:

H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.H-tipe undercarriage jeung téhnologi disassembled saluyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, karéta jeung angkutan laut.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

1. Dilengkepan motor listrik tina merek Cina well-dipikawanoh, éta ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi catu daya lokal.Kusabab drive kakuatan listrik, dibandingkeun sareng drive solar, CED490-8 ngatasi kakurangan tina kasusah ngamimitian suhu rendah sareng kakuatan anu henteu cekap di daérah anu luhur.Kalawan suhu lemah sareng konfigurasi panyalindungan radiasi patali, éta bisa exert kinerja alus teuing di lingkungan kasar kayaning plateaus sarta hawa low.Kusabab euweuh émisi gas haseup, drive motor ensures polusi noise handap, nu mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun ngajaga lingkungan alam.
2. CED490-8 dilengkepan komponén hidrolik dunya-kawentar jeung bagian.Excavators pertambangan BONNY ngagunakeun plunger-tipe variabel pompa utama jeung kontrol kakuatan éléktronik, nu mibanda sababaraha fungsi kayaning kontrol kakuatan éléktronik, enol kapindahan mimiti, aliran minimum nétral jeung switching tekanan.
3. CED490-8 adopts Jepang Kawasaki sistem slewing hidrolik, kalawan mimiti slewing, marake buffering, ngamimitian jeung fungsi adjustment tekanan marake, bari satisfying slewing gancang bari mastikeun stabilitas operasi slewing, éta jaminan kuat pikeun efisiensi operasi tinggi.
4. BONNY pertambangan hidrolik excavator adopts sistem lubrication terpusat otomatis tina brand kawentar internasional, sarta adopts sistem kontrol adjustable mun otomatis lubricate mendi sakabeh mesin dina interval nu biasa na kuantitatif, ngurangan inténsitas gawé pangropéa sarta ngurangan waktu pangropéa.
5. BONNY CED490-8 alat gawé adopts hiji alat digawé karek dirancang jang meberkeun ngaoptimalkeun susunan unggal titik hinge, digabungkeun jeung silinder hidrolik pangalusna di Cina, pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi jeung reliabilitas karya.

CED490-8 nyaéta 50-ton excavator hidrolik badag.Éta didamel listrik sareng didorong ku motor.Dua alat gawe backhoe na sekop hareup téh pilihan.Ieu bisa loba dipaké dina konstruksi, pertambangan, konstruksi conservancy cai jeung transportasi.Éta épisién, gampang dioperasikeun sareng dijaga.

spésifikasi

1632969361(1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali