Handler Bahan hidrolik listrik WZYD42-8C

Katerangan pondok:

1. pawang bahan Bonny urang téh parabot husus efisien keur loading na unloading, husus dirancang pikeun loading na unloading kaayaan gawé (kaasup valves utama husus, sistem hidrolik husus, jsb), teu modifikasi basajan tina excavators.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

1. WZYD42-8C téh cocog pikeun loading na unloading, stacking, transshipment sarta bungkusan tina besi tua pakarangan baja, pakarangan darmaga, pakarangan kareta api, perlakuan sampah jeung industri bahan lampu.
2. The motor of WZYD42-8C anu well-dipikawanoh brand di Cina, motor ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi kakuatan lokal.WZYD42-8C dilengkepan komponén hidrolik merek terkenal dunya sareng bagian.
3. WZYD42-8C boga rupa-rupa fungsi pilihan, nu pinuh bisa minuhan kaperluan individu konsumén.Kaasup: kabel reel, elevating taksi, tetep heightened taksi, panjagaan video / sistem tampilan, sistem timbangan éléktronik, sistem deteksi radiasi, sistem lubrication terpusat otomatis, lagu karét, jsb.
4. Rupa-rupa pilihan alat, diantarana: cengkraman multi-huntu, cengkraman cangkang, cengkraman kai, cuk éléktromagnétik, gunting hidrolik, clamp hidrolik, jsb.
5. Kaunggulan tina alat digawé: BONNY bahan Handler urang alat gawé adopts a beam kerung jeung struktur matak-dilas, alat digawé téh kuat, sarta titik konsentrasi stress geus ngaleungitkeun;susunan silinder iteuk ganda jeung desain strengthening sahiji titik rojongan iteuk, gaya bearing leuwih saimbang, lalawanan torsion kuat tur leuwih stabil.
6. Kaunggulan tina sistem hidrolik: BONNY bahan Handler adopts sistem hidrolik tina pompa ganda na sirkuit ganda pikeun alesan ngadistribusikaeun kakuatan tina sumber kakuatan, sarta ngaluyukeun kaluaran kakuatan tina sistem nurutkeun beban, sarta cooperates jeung husus. klep multi-jalan pikeun ngahontal efisiensi gawé luhur, sarta sadar hemat energi maksimum dina waktos anu sareng.

WZYD42-8C nyaéta 43-ton listrik-Powered bahan Handler of BONNY.BONNY bahan Handler mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot husus pikeun loading na unloading.Ieu dirancang husus pikeun loading na unloading kaayaan.Utamana ngawengku: optimasi struktural alat operasi sarta sakabeh mesin, optimasi sistem hidrolik, optimasi undercarriage jeung kasaimbangan, jsb, teu modifikasi basajan tina excavators.

spésifikasi

Barang Unit Data
beurat mesin t 43.7
kakuatan dipeunteun kW 132 (380V/50Hz)
Laju rpm 1485
Max.ngalir L/min 2×208
Max.tekanan operasi MPa 30
Laju ngayun rpm 6.4
Laju perjalanan km/h 2.2/3.6
Ngabuburit waktu operasi s 15~20
kantétan gawé Data
Panjang boom mm 7700
Panjang iteuk mm 6300
Kapasitas sareng Multi-tine Grab m3 1.0 (semi-panutupan)/1.2 (tipe kabuka)
Max.nyekel jangkauan mm 15088
Max.nyekel jangkungna mm 12424
Max.nyeepkeun jerona mm 7458

FAQ

1.What nyaeta efisiensi kerja tina WZYD42-8C?
Efisiensi kerja rata-rata BONNY WZYD42-8C tiasa ngahontal 240t / h ngaliwatan itungan simulasi.Numutkeun data eupan balik pasar konsumén jeung tanaga sanggeus-jualan: waktos ngabongkar momotanana a gondola C60 pinuh bijih (60t beban) nyaéta 14 ~ 15 menit, waktu ngabongkar momotanana treuk pinuh 40t besi tua baja nyaeta 9-10 menit. .Tangtosna, ieu mangrupikeun data nalika dioperasikeun ku operator anu terampil.
2.Upami abdi hoyong rentang kerja anu langkung ageung dina WZYD42-8C, naha ieu tiasa dilaksanakeun?
Éta téoritis meujeuhna, tapi urang kudu nyaho data husus, sarta rentang operasi gedé hartina kapasitas LIPI leutik, nu hartina efisiensi operasi handap.Bédana ieu kedah dibandingkeun sareng diukur.Sacara prinsip, urang teu nyarankeun eta pikeun ngaronjatkeun rentang operasi bakal kurban teuing efisiensi gawé, sabab WZYD42-8C geus bisa minuhan sabagéan ageung sarat rentang operasi.Lamun bener ngan saeutik jarak, teu ngaronjatkeun rentang operasi moal mangaruhan kinerja mesin sabenerna.Tong hilap, pawang bahan tiasa leumpang.
3.Upami abdi hoyong kapasitas cengkraman anu langkung ageung pikeun ngahontal efisiensi kerja anu langkung luhur, naha ieu tiasa dilaksanakeun?
Kahiji, urang kudu ngarti tata perenah loka gawé jeung nyoba nyingkahan wewengkon bahaya;Bréh, urang masih nyarankeun ngatur tanaga tambahan pikeun mantuan lamun mesin ngalir pikeun mastikeun yén kabel salawasna dina tempat anu aman;Katilu, Anjeun oge bisa milih pikeun masang reel kabel nu bisa ngadalikeun retracting na unwinding tina kabel, komo hiji sistem panjagaan video pilihan bisa dipasang pikeun mastikeun yén operator bisa nyaho lokasi husus tina kabel iraha wae.
4.Sabaraha lami kabelna tiasa?
Panjang kabel anu disarankeun nyaéta 100 ~ 150 méter, sareng anu pangpanjangna henteu tiasa langkung ti 200 méter.Ieu kusabab tegangan kabel bakal turun nalika panjangna nambahan.Tangtosna, anjeun ogé tiasa ningkatkeun tegangan terminal catu daya pikeun ngabéréskeun masalah ieu.
5. Jenis kabel naon anu dianggo ku pawang bahan BONNY?
Béda jinis panangan bahan bakal nganggo jinis kabel anu béda.BONNY bakal nyarankeun model lumaku lamun meuli.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali