Handler Bahan hidrolik listrik WZYD55-8C

Katerangan pondok:

1. pawang bahan Bonny urang téh parabot husus efisien keur loading na unloading, husus dirancang pikeun loading na unloading kaayaan gawé (kaasup valves utama husus, sistem hidrolik husus, jsb), teu modifikasi basajan tina excavators.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

325235

6. WZYD55-8C téh cocog pikeun loading na unloading, stacking, transshipment sarta bungkusan pakarangan besi tua baja, pakarangan darmaga, pakarangan kareta api, perlakuan sampah jeung industri bahan lampu.
7. The motor of WZYD55-8C mangrupakeun brand well-dipikawanoh di Cina, motor ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi kakuatan lokal.WZYD55-8C dilengkepan komponén hidrolik merek terkenal dunya sareng bagian.
8. WZYD55-8C boga rupa-rupa fungsi pilihan, nu pinuh bisa minuhan kaperluan individu konsumén.Kaasup: kabel reel, elevating taksi, tetep heightened taksi, panjagaan video / sistem tampilan, sistem timbangan éléktronik, sistem deteksi radiasi, sistem lubrication terpusat otomatis, lagu karét, jsb.
9. Rupa-rupa pilihan alat, diantarana: cengkraman multi-huntu, cengkraman cangkang, cengkraman kai, cuk éléktromagnétik, gunting hidrolik, clamp hidrolik, jsb.

WZYD55-8C nyaéta 53-ton listrik-Powered bahan Handler of BONNY.BONNY bahan Handler mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot husus pikeun loading na unloading.Ieu dirancang husus pikeun loading na unloading kaayaan.Utamana ngawengku: optimasi struktural alat operasi sarta sakabeh mesin, optimasi sistem hidrolik, optimasi undercarriage jeung kasaimbangan, jsb, teu modifikasi basajan tina excavators.

spésifikasi

Barang Unit Data
beurat mesin t 53
kakuatan dipeunteun kW 160 (380V/50Hz)
Laju rpm 1485
Max.ngalir L/min 2×267
Max.tekanan operasi MPa 30
Laju ngayun rpm 7.4
Laju perjalanan km/h 2.7/4.9
Ngabuburit waktu operasi s 21
kantétan gawé Data
Panjang boom mm 9000
Panjang iteuk mm 6800
Kapasitas sareng Multi-tine Grab m3 1.0 (semi-panutupan)/1.2 (tipe kabuka)
Max.nyekel jangkauan mm 16844
Max.nyekel jangkungna mm 14032
Max.nyeepkeun jerona mm 8188

FAQ

1.Naon nya éta selisih WZYD55-8C na WZYD50-8C?
Kanyataanna, dua model ieu pisan sarupa, tapi WZYD55-8C boga rentang operasi leuwih badag sarta pakait badag tur leuwih stabil handapeun-gerbong.
2. Dupi abdi tiasa ngaganti Handler bahan solar-Powered heubeul kuring ka listrik?
Éta téoritis meujeuhna, tapi lamun kaasup nu meuli asesoris sarta rupa-rupa waragad tanaga, nya meureun kalawan cara anu pangalusna pikeun meuli Handler bahan listrik anyar, nu leuwih ekonomis.
3.Can anjeun nyayogikeun panangan bahan kalayan rentang kerja anu langkung ageung?
WZYD55-8C ayeuna mangrupikeun panangan bahan operasi panggedéna dina produk standar.Upami anjeun peryogi rentang operasi anu langkung ageung, urang kedah ngaropea produk.Mangga ngahubungan kami pikeun nangtukeun kabutuhan husus Anjeun.
4.Do anjeun gaduh kantor atanapi perusahaan lokal?Naon anu kuring kedah laksanakeun upami aya masalah sareng panangan bahan?
Hanjakalna, kami henteu acan ngadegkeun kantor atanapi perusahaan lokal.Upami aya masalah sareng panangan bahan, mangga ngahubungi kami atanapi agén lokal langsung, sareng kami bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah éta ku cara anu paling gancang.
5. Saha atanapi perusahaan mana anu tiasa ngajaga produk sapertos kitu?
Perusahaan pangropéa produk mesin rékayasa anu mumpuni henteu kunanaon.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali