Tur Pabrik

Bonnyboga kamampuhan manufaktur pinuh-prosés excavators hidrolik badag tur grabbers, kaasup ngayakeun bahan baku, bagian processing, assembly, debugging produk jeung nguji, palapis produk jeung pangiriman.