FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Henteu aya wates kuantitas pesenan minimum pikeun produk ékspor Bonny, naha éta sadayana mesin atanapi asesoris.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

What is the average lead time?

Pikeun asesoris, upami inventory cukup, waktos pangiriman aya dina 7 dinten saatos nampi deposit;lamun inventory teu cukup, waktos pangiriman nyaeta dina 30 poé.Pikeun mesin lengkep, waktu pangiriman biasana dina 90 poé.Waktu pangiriman bakal efektif saatosna

(1) kami nampi deposit Anjeun, jeung

(2) kami nampi persetujuan ahir anjeun pikeun produk anjeun.Upami waktos pangiriman kami henteu nyumponan wates waktu anjeun, mangga parios syarat anjeun dina penjualan anjeun.Dina sagala hal, urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus, urang tiasa ngalakukeun ieu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami:30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Garansi mesin lengkep nyaéta 12 bulan saatos nampi produk, atanapi 14 bulan saatos barang dimuat dina kapal, atanapi 2000 jam operasi produk (mana waé anu mimiti).Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.