Grabbing Tihang Mesin

  • Grabbing Pile Machine

    Grabbing Tihang Mesin

    Mesin Grabing Pile dipaké pikeun ngarebut jeung nempatkeun tumpukan semén.Item Unit Data Mesin beurat backhoe t 48 Mesin raray-sekop beurat t 50 Backhoe kapasitas LIPI m3 1,6-2,5 raray-sekop kapasitas LIPI m3 2,0-2,5 dipeunteun kakuatan / speed kW / rpm 250/1485 tegangan V 6000 Max aliran L / mnt 2 ×416 Max tekanan operasi MPa 31.3/34.3 Sapédah waktu operasi s 16 Laju ayun rpm 7.9 Laju perjalanan km/jam 3.62 Max gaya tarik KN 354 Kamampuhan kelas% 35°...