Excavators hidrolik

  • Diesel Hydraulic Excavator CE480-8

    Diesel hidrolik Excavator CE480-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.

  • Electric Hydraulic Excavator CED1000-8

    Excavator hidrolik listrik CED1000-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Electric Hydraulic Excavator CED460-8

    Excavator hidrolik listrik CED460-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.H-tipe undercarriage jeung téhnologi disassembled saluyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, karéta jeung angkutan laut.

  • Electric Hydraulic Excavator CED760-8

    Excavator hidrolik listrik CED760-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Electric Hydraulic Excavator CED1260-8

    Excavator hidrolik listrik CED1260-8

    Kahiji, excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    Kadua, éta dilengkepan komponén hidrolik merek anu kasohor di dunya.
    Katilu, excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Electric Hydraulic Excavator CED260-8

    Excavator hidrolik listrik CED260-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. X-tipe undercarriage Integral kalawan diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.

  • Diesel Hydraulic Excavator CE750-8

    Diesel hidrolik Excavator CE750-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.

  • Diesel Hydraulic Excavator CE1250-8

    Diesel hidrolik Excavator CE1250-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.

  • Diesel Hydraulic Excavator CE400-8

    Diesel hidrolik Excavator CE400-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. Hal ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. X-tipe undercarriage Integral kalawan diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.

  • Diesel Hydraulic Excavator CE1000-8

    Diesel hidrolik Excavator CE1000-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. Hal ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.

  • Dual Power Hydraulic Excavator CES490-8

    Dual Power Hydraulic Excavator CES490-8

    1. mesin bisa dilengkepan duanana mesin solar & motor listrik, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.Nalika mesin mindahkeun antara situs operasi anu béda atanapi gagalna listrik, mesin solar bakal tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun gerakan anu gampang, sareng nalika operasi, motor listrik tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun émisi enol, bising rendah, operasi sareng biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.

  • Dual Power Hydraulic Excavator CES1280-8

    Dual Power Hydraulic Excavator CES1280-8

    1. mesin bisa dilengkepan duanana mesin solar & motor listrik, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.Nalika mesin mindahkeun antara situs operasi anu béda atanapi gagalna listrik, mesin solar bakal tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun gerakan anu gampang, sareng nalika operasi, motor listrik tiasa dianggo salaku unit kakuatan pikeun émisi enol, bising rendah, operasi sareng biaya pangropéa.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2