3 unit Bonny mesin penanganan bahan WZYD48-8 geus ninggalkeun pabrik Bonny sarta dikirimkeun ka Asia Tengah

Kalayan datangna musim semi, sadayana dihirupkeun deui, bengkel produksi BONNY mimiti sibuk.Kami produsén profésional 40-220 ton excavator hidrolik, 18-130 ton bahan Handler hidrolik jeung 10-50 ton besi tua dismantler.
A17
Aya tilu alat penanganan bahan anu bakal dialihkeun ka Kazakhstan sareng Uzbékistan kalayan rasa pikagumbiraeun dina 17 Maret 2022. Nomer modél sadaya tilu produk nyaéta WZYD48-8, dumasar kana namina anjeun tiasa nampi sababaraha inpormasi dasar: WZY hartosna mesin penanganan bahan, D hartina mesin listrik, 48 hartina 48 ton, 8 hartina produk generasi kadalapan.Ku jalan kitu, salaku parusahaan jeung pangsa pasar pangbadagna Handler bahan di Cina, urang geus ditingkatkeun kana generasi kadalapan, sarta bade panalungtikan sarta ngamekarkeun generasi kasalapan.Efisiensi anu langkung luhur sareng émisi anu langkung handap pantes langkung perhatian sareng cinta ti nasabah. Kalayan gancangna seukeut harga minyak sareng kaayaan internasional anu teu stabil, beuki seueur konsumén anu resep kana mesin listrik sabab henteu kedah hariwang ngeunaan harga bahan bakar. Alat-alat listrik. boga kaunggulan unik dina enol émisi, noise handap sarta operasi handap ogé ngajaga ongkos, sarta minuhan sarat evaluating leuwih parna pikeun lingkungan.
A18
Sedengkeun pikeun transportasi jarak jauh, éta tiasa janten pertimbangan pikeun seueur palanggan.Sacara umum, anjeun tiasa ningali gambar, mesin tonnage badag merlukeun dua treuk tambahan-lila transport.Each bagian ieu padded kalawan strips kai anti Geter underneath tur dibereskeun kana treuk jeung tali.
A19

A20
Excavator hidrolik Bonny Heavy Machinery, mesin penanganan bahan hidrolik, pembongkar kendaraan hidraulik sareng séri produk anu sanésna muncul di situs palanggan, kami bersaing pikeun "karbon ganda" lagu anyar anu sengit, ngalaksanakeun strategi karbon ganda, masihan prioritas pikeun ékologis anu teu kaganggu. , jeung ngamajukeun pangwangunan tambang héjo jeung kota bébas runtah pinuh.Pikeun mantuan mesin konstruksi Cina urang ngembangkeun kualitas luhur!

Dagang Luar Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd
http://www.bonnyhm.cn/
Telepon: 86-830-3580778
E-mail: info@bonnyhm.com


waktos pos: Mar-30-2022