Mesin bonny dugi ka darmaga shanghai pikeun ngabantosan kawijakan "netral karbon" sareng "puncak émisi"

Bonny nyaéta produsén profésional tina excavator hidrolikalat-alat penanganan bahan jeung scrap-kandaraan dismantler, diadegkeun dina 1965 sarta baheulana kawanoh salaku Changjiang Excavator Works, narima reputasi lega alus ku konsumén urang ti domestik jeung internasional.Salaku urut perusahaan milik nagara, Bonny salawasna respon kana kawijakan nasional, nuturkeun trend jaman.Dina 2020, pamaréntah Cina ngusulkeun yén émisi karbon dioksida ngahontal puncakna ku 2030, ngahontal "nétralitas karbon" ku 2060 dina sési ka-75 Majelis Umum PBB.Kalayan bimbingan "netralitas karbon" sareng "puncak émisi", Bonny Heavy Machinery aktip ngalaksanakeun konsép pangwangunan sustainable, ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur kalayan perlindungan héjo, rendah karbon sareng lingkungan.

 xdrfgd (1)

Salaku salah sahiji kota tingkat kahiji di Cina, kota Shanghai nempel pentingna hébat kana panyalindungan lingkungan.Produk listrik sareng dua-daya kami cocog pisan pikeun kahayang ieu.Anyar-anyar ieu, dua unit alat penanganan bahan Bonny dugi ka awHarf di Shanghai.Dua pawang bahansnyaeta 52-ton tipe listrik sarta 56-ton tipe kakuatan dual, di hiji sisi ngurangan waragad BBM jeung cater kana kawijakan "neutrality karbon" jeung "puncak émisi" pisan, di sisi séjén tipe kakuatan dual bisa pindah ngagunakeun solar. suluh lamun kabel kaluar tina rentang merenah.Saatos diskusi anu langkung jero antara dua sisi, kami terang yén paménta para klien nyaéta ngabongkar keusik sareng kerikil sareng nyarankeun pikeun milih ember clamshell.Sakumaha anjeun tiasa tingali ku poto, grabbers ieu cocog pikeun bahan bulk, kayaning keusikbatubaragandum,jsb.

xdrfgd (2)

xdrfgd (3)

Tangtosna, urang gaduh langkung seueur jinis anu anjeun tiasa milih pikeun adaptasi kana skenario khusus anjeun.Contona, beurat mesinpanjang leungeunjangkungna taksi supir urangcrawler atawa rodateras salajengna.Urang ngaropea mesin ekslusif jeung alat nurutkeun pangabutuh béda konsumén urang guna mantuananjeunningkatkeunanjeunproduktivitas sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal.

 

Dagang Luar Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd

http://www.bonnyhm.cn/

Telp:86-830-3580778

E-mail: info@bonnyhm.com


waktos pos: Dec-17-2021