Guangxi Cummins ngadatangan Bonny Heavy Machinery

   Kusabab mimiti pandémik COVID-19, ékonomi sadunya parantos ngalaman dampak anu parah, saterasna industri manufaktur mesin konstruksi ogé nyanghareupan ujian anu teu pernah terjadi.2021 ditakdirkeun janten taun kerja keras, Bonny ngatasi pagunungan kasusah, dina kaayaan wabah, urangexcavatoralat-alat penanganan bahanjeungtukang ngabongkarogé kahontal hasil alus teuing, utamanaalat-alat penanganan bahandiala prestasi kasohor di pasar internasional dibandingkeun jeung 2020. Hasil alus teuing kahontal teu bisa dipisahkeun tina rojongan ti loba suppliers, kayaning supplier komponén urang, Cummins.
Anyar-anyar ieu, manajer umum, manajer pamasaran sareng insinyur aplikasi perusahaan Guangxi Cummins, manajer umum cabang Chengdu sumping ka perusahaan kami.Aya sawala jero dina gawé babarengan antara dua sisi jeung trend ngembangkeun kahareup industri.During pasamoan, pupuhu dewan ngawanohkeun sajarah ngembangkeun Bonny Heavy Mesin pikeun leuwih ti 50 taun jeung kaayaan operasi sarta produksi ayeuna, reviewed pangalaman gawé babarengan kaliwat jeung manajer umum Cummins, anu kacida affirmed kualitas produk jeung kinerja Bonny Heavy Machinery. "Standar fase IV mesin mobile non-jalan" anu bakal dilaksanakeun dina 1 Désémber 2022. Kadua belah pihak sapuk yén urang kedah mumpuni pikeun undang-undang sareng peraturan énggal, adaptasi kana téknologi anyar pikeun standar fase IV, ningkatkeun. Pelatihan pikeun salesman sareng publisitas pikeun klien supados transisi lancar tina fase III ka fase IV.
Cummins visited Bonny
Kerjasama antara Cummins sareng Bonny Heavy Machinery mangrupikeun hasil anu luar biasa.Rapat bursa ieu ningkatkeun hubungan sareng ngarengsekeun seueur masalah antara dua sisi.Dina mangsa nu bakal datang, Bonny Heavy Machinery bakal salajengna ngalegaan saluran gawé babarengan jeung Cummins dina téknologi anyar, peletakan yayasan teguh pikeun gawé babarengan dua sisi pikeun ngokolakeun kaunggulan kalapa anyar jeung ningkatkeun kamampuh perenah strategis.

Production workshop

http://www.bonnyhm.cn/

 

Telepon: 86-830-3580778

 

Surélék: info@bonnyhm.com

 


waktos pos: Nov-11-2021