Aplikasi tina cét dumasar cai dina excavator, alat-alat penanganan bahan jeung dismantler kandaraan

Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd, berkat tim manajemen kualitas luhur sareng langkung ti 50 taun pangalaman damel, parantos ngahasilkeun séri penggali hidrolik, séri mesin penanganan bahan hidrolik, séri dismantlers kendaraan hidrolik sareng produk sanésna.Bonny teu ukur nempel pentingna kana practicality sahiji produk ka konsumén, tapi ogé bayaran leuwih perhatian ka kaamanan sarta kaséhatan nalika ngagunakeun produk, aktip responds kana panggero héjo nasional jeung ngalakukeun tanggung jawab sosial na.

cdscssd

Ékonomi ramah lingkungan nyebarkeun sakuliah dunya, kami dedicated ka nyepetkeun reformasi lukisan héjo kalawan rasa luhur tanggung jawab sosial sarta mertimbangkeun kapentingan jangka panjang perusahaan, mantuan pikeun ngamajukeun prosés "minyak ka cai". dina lukisan Cina, tungtungna meunang perang langit biru.

dscdsgv

Cat minyak tradisional bakal ngakibatkeun bahaya kaséhatan padamelan, sabab ngandung karsinogén ngabahayakeun sapertos bénzéna sareng xylene, ngaluarkeun bau anu kuat sareng ngaganggu.Cat basis cai ngagunakeun cai salaku thinner, non-toksik sarta bau non-stimulating, bahya pikeun awak manusa, tingkat VOC low, ogé teu ngotoran lingkungan.

Henteu sagampil anu urang pikirkeun pikeun ngagentos oli janten cai.Aya bédana badag antara cét dumasar-minyak jeung cai-ku sabab métode operasi maranéhanana béda.Pikeun ngatasi kasusah ieu, pagawé urang sering ngabahas metode operasi sareng personel anu relevan, sareng nyandak inisiatif pikeun nelepon sareng komunikasi langsung sareng teknisi produsén cét basis cai.Saatos sababaraha percobaan, kami tungtungna mendakan téknik cét dumasar kana cai, ku kituna cét dumasar cai parantos diwanohkeun dina taun 2021.

cdscsd

Aplikasi tina cét dumasar-cai dina excavators, alat-alat penanganan bahan jeung dismantler wahana nyaeta undoubtedly hiji inovasi dina widang lukisan Bonny Heavy Mesin, sarta dorongan kuat pikeun kombinasi manufaktur tradisional jeung ékonomi héjo.

Dagang Luar Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd

http://www.bonnyhm.cn/

Telepon: 86-830-3580778

E-mail: info@bonnyhm.com


waktos pos: Feb-21-2022