Dua unit pawang bahan BONNY badé dikirimkeun

Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd. nyaéta produsén profésional mesin konstruksi.Kami geus ngadegkeun pikeun leuwih ti 50 taun, salila sajarah panjang ieu, Bonny geus ngahasilkeun excavators hidrolik, pawang bahan hidrolik, dismantlers hidrolik jeung produk séjén successively.Produk kami ngagaduhan reputasi anu saé kusabab alesan ieu:
Kahiji, dina widang solusi kakuatan, produk ieu bisa dilengkepan kakuatan efisiensi tinggi cocog (mesin solar, motor listrik, atawa kakuatan dual).Kadua, bisa diadaptasi pikeun minuhan sarat husus customer kalawan solusi undercarriage modular (roda, Mapay, cicing) pikeun rupa-rupa aplikasi.Sumawona, komponén hidrolik anu tahan lama ngajantenkeun pangropéa saatos penjualan rélatif gampang.Panungtungan, motor listrik henteu ngan ukur nguntungkeun pikeun lingkungan tapi ogé ngirangan biaya upami anjeun milih éta.
material handling machine
Panonpoé masih kénéh moncorong dina ahir Séptémber di Kulon Kidul Cina, tapi sumanget pagawé Bonny teu suda pisan.Dua unit panangan bahan Bonny WZY43-8c bakal ngantunkeun pabrik urang sareng dikirimkeun ka pabrik baja di ASEAN sateuacan Poé Nasional Cina.
Pawang bahan kami salawasna gaduh pangsa pasar anu luhur di Cina, sareng ogé populer sareng klien luar negeri.Alesan kunaon jalma resep panangan bahan ieu kusabab urang nyumponan kabutuhan klien, anu kalebet desain pribadi, kapasitas penanganan anu langkung ageung sareng konsumsi bahan bakar rendah.Ku jalan kitu, pikeun bahan anu béda pikeun direbut, anjeun tiasa ngagentos kantétan, sapertos cengkraman kulit jeruk, piring magnet, cangkang sareng gunting besi tua.Élevasi kabin nyayogikeun operator pandangan anu saé pikeun daérah kerjana, ku kituna aranjeunna tiasa ngadamel bahan sacara éfisién.
Ti mimiti wabah COVID, perdagangan internasional janten sesah, masalah anu serius pikeun staf perdagangan luar nagri Bonny nyaéta teu pikaresepeun pisan pikeun angkat ka luar negeri pikeun bisnis atanapi ngahadiran paméran global. Urang kedah nyaluyukeun strategi pemasaran sareng réngsé hasilna alus untungna.
material handler

material handler

material handler


waktos pos: Sep-28-2021