Warta pausahaan

  • Two units BONNY material handler are going to be delivered
    waktos pos: Sep-28-2021

    Sichuan Bonny Heavy Machinery Co., Ltd. nyaéta produsén profésional mesin konstruksi.Kami geus ngadegkeun pikeun leuwih ti 50 taun, salila sajarah panjang ieu, Bonny geus ngahasilkeun excavators hidrolik, pawang bahan hidrolik, dismantlers hidrolik jeung produk séjén suksés ...Maca deui»

  • 3 units BONNY material handler WZY40-8 have left Bonny factory and are delivered
    waktos pos: Sep-28-2021

    Dina 2021 Jun, 3 unit panangan bahan Bonny WZY40-8 parantos ngantunkeun pabrik Bonny sareng dikirimkeun ka Afrika.Wabah COVID dimimitian ti 2020 ngajadikeun bisnis dagang global sareng mesin Bonny ékspor kana kaayaan anu sesah.Staf perdagangan luar negeri Bonny diblokir di Cina sareng henteu tiasa ...Maca deui»

  • BONNY WZD140-8 Material Handler is Completed Assembly and Debugging
    waktos pos: Jun-05-2021

    Dina 17 Maret, BONNY WZD140-8 pawang bahan cicing réngsé assembly na debugging di pabrik assembly final.WZD140-8 mangrupakeun produk ngaropéa.Éta milik mesin utama 140-ton panangan bahan listrik.Éta mangrupikeun panangan bahan khusus anu panggedena d ...Maca deui»

  • BONNY Launches A Special Training of Fire Safety
    waktos pos: Jun-05-2021

    Pangembangan kualitas luhur perusahaan teu tiasa dipisahkeun tina kontrol kualitas luhur produk, tapi ogé perhatian standar luhur pikeun kaamanan.BONNY salaku produsén profésional excavator, pawang bahan, mesin ngabongkar mobil besi tua sareng konstruk sanésna ...Maca deui»

  • BONNY Have Performed Well in the Market
    waktos pos: Jun-05-2021

    Pikeun leuwih ti 50 taun, BONNY geus komitmen ngawangun proyék dipercaya ti R&D, Meuli, Manufaktur, Aplikasi jeung Service.BONNY salawasna taat kana kualitas luhur, ngagunakeun pamikiran inovatif, téhnologi jeung kamampuhan manufaktur pikeun ngaronjatkeun nilai ...Maca deui»