Warta Industri

  • BONNY WZD140-8 Material Handler is Completed Assembly and Debugging
    waktos pos: Jun-05-2021

    Dina 17 Maret, BONNY WZD140-8 pawang bahan cicing réngsé assembly na debugging di pabrik assembly final.WZD140-8 mangrupakeun produk ngaropéa.Éta milik mesin utama 140-ton panangan bahan listrik.Éta mangrupikeun panangan bahan khusus anu panggedena d ...Maca deui»

  • BONNY Have Performed Well in the Market
    waktos pos: Jun-05-2021

    Pikeun leuwih ti 50 taun, BONNY geus komitmen ngawangun proyék dipercaya ti R&D, Meuli, Manufaktur, Aplikasi jeung Service.BONNY salawasna taat kana kualitas luhur, ngagunakeun pamikiran inovatif, téhnologi jeung kamampuhan manufaktur pikeun ngaronjatkeun nilai ...Maca deui»