Produk

  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD33-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD33-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk anu disaluyukeun, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi situs anjeun, sapertos jinis kantétan kerja, jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.

  • Diesel Hydraulic Excavator CE480-8

    Diesel hidrolik Excavator CE480-8

    1. émisi mesin Diesel akur jeung peraturan lingkungan panganyarna.
    2. excavator hidrolik bisa dilengkepan electromotor nu boga kaunggulan unik tina enol emissin, noise low, low operasi & pangropéa.

  • Electric Hydraulic Excavator CED1000-8

    Excavator hidrolik listrik CED1000-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Grabbing Pile Machine

    Grabbing Tihang Mesin

    Mesin Grabing Pile dipaké pikeun ngarebut jeung nempatkeun tumpukan semén.Item Unit Data Mesin beurat backhoe t 48 Mesin raray-sekop beurat t 50 Backhoe kapasitas LIPI m3 1,6-2,5 raray-sekop kapasitas LIPI m3 2,0-2,5 dipeunteun kakuatan / speed kW / rpm 250/1485 tegangan V 6000 Max aliran L / mnt 2 ×416 Max tekanan operasi MPa 31.3/34.3 Sapédah waktu operasi s 16 Laju ayun rpm 7.9 Laju perjalanan km/jam 3.62 Max gaya tarik KN 354 Kamampuhan kelas% 35°...
  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD50-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD50-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk anu disaluyukeun, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi situs anjeun, sapertos jinis kantétan kerja, jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.

  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD42-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD42-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk khusus, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi anjeun anu saleresna.Kami ngagaduhan seueur jinis data anu anjeun tiasa milih, sapertos jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.

  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD22-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD22-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk anu disaluyukeun, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi situs anjeun, sapertos jinis kantétan kerja, jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.

  • Wheel Hydraulic Material Handler BHW35-8

    Kabayang hidrolik Bahan Handler BHW35-8

    Produkna tiasa ningkat sareng ditingkatkeun.Data tiasa robih tanpa aya bewara.

  • Electric Hydraulic Excavator CED460-8

    Excavator hidrolik listrik CED460-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. H-tipe undercarriage kalawan disassembled diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.H-tipe undercarriage jeung téhnologi disassembled saluyu jeung sakabeh standar pikeun jalan, karéta jeung angkutan laut.

  • Electric Hydraulic Excavator CED760-8

    Excavator hidrolik listrik CED760-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik nu excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Electric Hydraulic Excavator CED1260-8

    Excavator hidrolik listrik CED1260-8

    Kahiji, excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    Kadua, éta dilengkepan komponén hidrolik merek anu kasohor di dunya.
    Katilu, excavator hidrolik bisa dilengkepan kakuatan dual duanana ku mesin solar jeung electormotor, éta babagi kaunggulan unik excavator listrik sarta genah mobile excavator solar urang.

  • Electric Hydraulic Excavator CED260-8

    Excavator hidrolik listrik CED260-8

    1. Excavator listrik hidrolik boga kaunggulan unik tina enol émisi, noise low, operasi low & biaya pangropéa.
    2. ieu dilengkepan komponén hidrolik brand kawentar dunya.
    3. X-tipe undercarriage Integral kalawan diulas salaku struktur basajan tur luhur torsion-lalawanan, leuwih stabil sarta dipercaya.