R & D kakuatan

Bonny pusat téknis diidinan salaku "Pusat Téknis Perusahaan" dina industri penggali domestik ku pamaréntah Cina di 1994 sareng éta ogé pusat rékayasa téknis propinsi Sichuan.Ayeuna aya 81 tanaga R&D, kalebet 50 insinyur anu kalibet dina penggalian ageung R&D salami 10 taun.Kalayan kamampuan R&D mandiri pikeun excavator sareng pawang bahan, kalayan langkung ti 20 téknologi anu dipaténkeun.

Bonnypuseur teknis, bareng jeung Universitas Chongqing, geus ngawangun hiji panalungtikan & manufaktur base nu kaasup puseur panalungtikan rékayasa jeung master & workrooms dokter;Éta parantos ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan téori dasar, kontrol calakan sareng kasesuaian pikeun kaayaan damel sareng Universitas Sichuan, Institut Téknologi Harbin, Universitas Zhejiang, Universitas Jiaotong Kulon.

dsadqwd
sdasdwd