Handler Bahan hidrolik stasioner WZD50-8C

Katerangan pondok:

Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk anu disaluyukeun, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi situs anjeun, sapertos jinis kantétan kerja, jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

1. WZD50-8C téh cocog pikeun loading na unloading, stacking, transshipment sarta bungkusan pakarangan besi tua baja, pakarangan darmaga, pakarangan kareta api, perlakuan sampah jeung industri bahan lampu.
2. The motor of WZD50-8C mangrupakeun merek well-dipikawanoh di Cina, motor ogé bisa dipilih nurutkeun sarat customer sarta spésifikasi kakuatan lokal.WZD50-8C dilengkepan komponén hidrolik merek terkenal dunya sareng bagian.
3. WZD50-8C boga rupa-rupa fungsi pilihan, nu pinuh bisa minuhan kaperluan individu konsumén.Kaasup: elevating cab, fixed heightened cab, panjagaan video / sistem tampilan, sistem timbangan éléktronik, sistem deteksi radiasi, sistem lubrication terpusat otomatis, jsb.
4. Rupa-rupa pilihan alat, diantarana: cengkraman multi-huntu, cengkraman cangkang, cengkraman kai, cuk éléktromagnétik, gunting hidrolik, clamp hidrolik, jsb.
5. Kaunggulan tina alat digawé: BONNY bahan Handler urang alat gawé adopts a beam kerung jeung struktur matak-dilas, alat digawé téh kuat, sarta titik konsentrasi stress geus ngaleungitkeun;susunan silinder iteuk ganda jeung desain strengthening sahiji titik rojongan iteuk, gaya bearing leuwih saimbang, lalawanan torsion kuat tur leuwih stabil.
6. Kaunggulan tina sistem hidrolik: BONNY bahan Handler adopts sistem hidrolik tina pompa ganda na sirkuit ganda pikeun alesan ngadistribusikaeun kakuatan tina sumber kakuatan, sarta ngaluyukeun kaluaran kakuatan tina sistem nurutkeun beban, sarta cooperates jeung husus. klep multi-jalan pikeun ngahontal efisiensi gawé luhur, sarta sadar hemat energi maksimum dina waktos anu sareng.

WZD50-8C mangrupakeun kakuatan listrik ngaropéa bahan Handler dumasar kana WZYD50-8C.BONNY bahan Handler mangrupakeun-efisiensi tinggi parabot husus pikeun loading na unloading.Ieu dirancang husus pikeun loading na unloading kaayaan.Utamina kalebet: optimasi struktural alat operasi sareng sadayana mesin, optimasi sistem hidrolik, optimasi titincakan sareng kasaimbangan, jsb.

spésifikasi

Barang Unit Data
beurat mesin t ≈35
kakuatan dipeunteun kW 160 (380V/50Hz)
Laju rpm 1485
Max.ngalir L/min 2×267
Max.tekanan operasi MPa 30
Laju ngayun rpm 7.4
Ngabuburit waktu operasi s 21
kantétan gawé Data
Panjang boom (standar) mm 8600
Panjang tongkat (standar) mm 6800
Kapasitas sareng Multi-tine Grab m3 1.0 (semi-panutupan)/1.2 (tipe kabuka)
Jangkungna dukungan baja (standar) mm 1500
Max.nyekel jangkauan mm /
Max.nyeepkeun jerona mm /
Max.nyekel jangkungna mm /

1. produk nu bisa jadi ningkat jeung ditingkatkeun.Data tiasa robih tanpa aya bewara.

2. Pikeun Handler bahan tulis, standar jeung pilihan kantétan kerja & jangkungna rojongan baja sadia dumasar kana situasi operasi situs.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali