Ngageter Hammer Pikeun Tihang

Katerangan pondok:

Bonny tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun produk anu disesuaikan dumasar kana kaayaan kerja khusus para nasabah.Punten konsultasi ka Departemen Perdagangan Luar Negeri Bonny Trade upami anjeun peryogi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur & Kaunggulan

The Vibratory Hammer Pikeun Tihang mangrupakeun extension fungsi produk ngaropéa.Produkna tiasa dianggo pikeun operasi ngarebut bahan nganggo ember cengkraman.Saatos palu vibratory dipasang, éta tiasa dianggo pikeun operasi tumpukan tumpukan baja.

Bonny tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun produk anu disesuaikan dumasar kana kaayaan kerja khusus para nasabah.Punten konsultasi ka Departemen Perdagangan Luar Negeri Bonny Trade upami anjeun peryogi.

342634

spésifikasi

Barang Unit Data
Beurat mesin (Backhoe) t 48
Beurat mesin (sekop raray) t 50
Kapasitas ember (Backhoe) m3 1.6-2.5
Kapasitas ember (sekop raray) m3 2.0-2.5
kakuatan dipeunteun / speed kW/rpm 250/1485
Voltaseu V 6000
Max.ngalir L/min 2 × 416
Max.tekanan operasi MPa 31.3/34.3
Ngabuburit waktu operasi s 16
Laju ngayun rpm 7.9
Laju perjalanan km/h 3.62
Max.gaya tarik KN 354
Kamampuh kelas % 35° (70%)
Data Gawé Tukang tonggong Beungeut-sekop
Max.ngagali jangkauan mm 12020 8550
Max.jero ngagali mm 7760 2770
Max.jangkungna ngali mm 10970 9920
Max.jangkungna dumping mm 7660 7370
Max.kakuatan digging tongkat KN 217 269
Max.digging gaya ember KN 236 271

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali