WZD42-8C

  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD42-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD42-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk khusus, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi anjeun anu saleresna.Kami ngagaduhan seueur jinis data anu anjeun tiasa milih, sapertos jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.