WZD50-8C

  • Stationary Hydraulic Material Handler WZD50-8C

    Handler Bahan hidrolik stasioner WZD50-8C

    Handler bahan listrik stasioner mangrupikeun produk anu disaluyukeun, desain sareng manufaktur bakal dilakukeun dumasar kana kaayaan operasi situs anjeun, sapertos jinis kantétan kerja, jangkauan cengkraman, kapasitas cengkraman sareng jangkungna dukungan baja, sareng saterasna.