WZYS48-8S

  • Dual Power Hydraulic Material Handler WZYS48-8C

    Dual Power Hidrolik Bahan Handler WZYS48-8C

    1. The dual kakuatan bahan Handler bisa dilengkepan duanana engine solar & motor listrik, éta babagi kaunggulan unik mesin listrik sarta genah mobile mesin solar urang.Nalika mesin mindahkeun antara situs operasi anu béda atanapi gagalna listrik, mesin solar bakal tiasa dianggo salaku unit kakuatan, sareng motor listrik bakal dianggo salaku unit kakuatan nalika operasi pikeun émisi enol, bising rendah, operasi sareng biaya pangropéa.